MY LOVE

SURAT DARIKU UNTUKMU

 .
WANA SHUIB,
LIFEISANOPENSECRET,
TERATAK KASTURI,
WWW.BLOGGER.COM


KE HADAPAN INSAN2 YG TERSAYANG. HARAP KALIAN SENTIASA BERADA DI BWH LINDUNGAN DAN RAHMAT ALLAH.  SEKADAR 'MENCURI' KESEMPATAN DI RUANG MAYA INI UNTUK MENITIP SETINGGI-TINGGI PENGHARGAAN BUAT INSAN2 YG SANGAT BERMAKNA DLM HIDUP INI.

BUAT ABAH DAN MAK, TERIMA KASIH DI ATAS SEGALA JASA DAN PENAT LELAH MEMBESARKAN ANGAH. KASIH KALIAN XKAN MAMPU DIBALAS WALAU DIHAMPARKAN DGN SELAUTAN INTAN PERMATA. MAAF DIPOHON ANDAI LIDAH PERNAH TERKASAR BERBAHASA DAN JIWA PERNAH MEMBERONTAK MELUAH RASA. MAAF, MAAF DAN MAAF..

BUAT ALONG, KAKCIK, HANIF DAN HAFIZ,KALIAN ADALAH SEGALANYA. TERIMA KASIH UNTUK SEGALA DUKA TAWA YG DIKONGSI BERSAMA. KETAHUILAH, ALLAH MENJADIKAN HIDUP KITA SGT INDAH PABILA DIA MENEMUKAN KITA DI DUNIA INI SEBAGAI SAUDARA SEIBU SEBAPA..SEGALA KENANGAN DARI MULA BERTATIH HINGGA KINI AKN TERUS TERPAHAT KUKUH DALAM INGATAN.

BUAT SAHABAT2 TEMAN SEPERMAINAN DAN SEPERJUANGAN, SEGUNUNG PENGHARGAAN DIUCAP UNTUK SEGALANYA. DEPAAN TANGAN MENUMPANGKAN BAHU DI KALA KESEDIHAN SERTA UKIRAN SENYUMAN DI  KALA BERKONGSI KEGEMBIRAAN. TIADA MADAH TERINDAH DAPAT DILAFAZKAN SELAIN TITIPAN DOA AGAR PERSAHABATAN INI AKN BERKEKALAN.

BUAT AWK,UHIBBUKA FILLAH..JGN PERNAH DITANYA MENGAPA SAYA MEMILIH AWK DI ANTARA MEREKA KRN CINTA X PERNAH MEMERLUKAN ALASAN..YA,SAYA PERNAH KELIRU.NAMUN, DI KALA SY BENAR2 JATUH DAN PERLUKAN KEKUATAN, AWK ADALAH INSAN PERTAMA YG TERLINTAS DI HATI SAYA. SYG SAYA SEIKHLASNYA UNTUK AWK. SY X PERNAH MEMINTA LEBIH MELAINKAN KEJUJURAN DAN KESETIAAN DRPD AWK..TERIMA KASIH KERANA MENGHARGAI. SEMOGA HUBUNGAN INI AKN BERAKHIR DENGAN SEBUAH IKATAN YG HALAL.

AKHIR KATA, TERIMA KASIH UNTUK SEGALANYA. ANDAI TAQDIR MENETAPKAN BHWA AKU PERGI DULU DRPD KALIAN, AKU XKAN PERNAH TERKILAN KERANA ALLAH SEMEMANGNYA TELAH MEMBERIKAN AKU 'LEBIH' DGN MEMINJAMKAN KASIH SYG KALIAN..SAYANG KALIAN HINGGA HUJUNG NYAWA~

YANG BENAR,

....WANA......


widget